کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تنش آبی در ۱۱۴ روستای مشهد | کشف بیش از ۷۰۰۰ انشعاب غیرمجاز در روستا‌های اطراف شهر

  • کد خبر: ۱۷۲۵۸۸
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳
تنش آبی در ۱۱۴ روستای مشهد | کشف بیش از ۷۰۰۰ انشعاب غیرمجاز در روستا‌های اطراف شهر
مدیر شرکت آب و فاضلاب منطقه پنج مشهد گفت: از میان ۳۰۰ روستای مشهد، ۱۱۴ روستا به دلیل کمبود منابع آبی با تنش آب شرب روبه‌رو شده‌اند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

عباس اسحاقیان در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: ۳۶۰ روستای مشهد در سه بخش ملک‌آباد، بینالود و رضویه پراکنده شده که از این میان ۳۰۰ روستا با جمعیتی بالغ بر ۳۲۰ هزار خانوار تحت پوشش شبکه آبرسانی شهری قرار دارند.

وی به برخی دلایل کم‌آبی در روستا‌ها اشاره کرد و افزود: کمبود منابع آبی و کاهش آب چاه‌ها و قنات‌ها از دلایل بروز مشکل کم‌آبی در روستاهاست. در حال حاضر ۱۱۴ روستا با تنش آبی روبه‌رو هستند و احتمال قطعی آب آن‌ها وجود دارد.

اسحاقیان با بیان اینکه تلاش می‌کنیم آبرسانی به روستا‌ها به شکلی عادلانه صورت گیرد تا کمترین چالش‌های آبی به کمترین حد خود برسد، گفت: در حال حاضر ۶۰ روستای شهرستان با تانکر سیار آبرسانی می‌شود که بسته به نیاز هر روستا دفعات ارسال آن متفاوت است.

مدیر شرکت آب و فاضلاب منطقه پنج مشهد یکی از چالش‌های اصلی آب روستا‌ها را انشعاب‌های عنوان و اضافه کرد: سال گذشته بیش از ۵۰۰۰ انشعاب غیرمجاز در روستا‌های شهرستان مشهد کشف شد. طی سه ماه ابتدای امسال هم حدود ۲۰۰۰ انشعاب غیرمجاز شناسایی و مسدود شده است. بسیاری از کسانی که خارج از بافت روستا، زمین‌های خود را تغییر کاربری داده و ویلاسازی کرده‌اند، برای آبیاری و مصارف دیگر ویلا‌های خود از آب شرب استفاده می‌کنند. برای رفع این مشکل، آب این مشترکان تابستان‌ها طی روز قطع می‌شود و فقط شب‌ها می‌توانند از آب استفاده کنند.

اسحاقیان تصریح کرد: مشترکان پرمصرفی که مصارف صنعتی و باغی دارند نیز یکی دیگر از چالش‌هایی هستند که روستا‌ها را دچار مشکل آب کرده است.

وی همچنین از اجرای یکسری اصلاحات در شبکه آبرسانی روستا‌های مشهد خبر داد و گفت: بیش از ۵۰ درصد شبکه‌های آب روستایی دچار فرسودگی است. از همین رو سال گذشته حدود ۱۱۰ کیلومتر از این شبکه نوسازی شد و امسال نیز تلاش می‌شود به همان اندازه نوسازی و تعویض شبکه‌های فرسوده انجام گیرد.

مدیر شرکت آب و فاضلاب منطقه پنج مشهد مشارکت مردم در راستای مصرف بهینه را اقدامی موثر برای مدیریت چالش آب توصیف کرد و ادامه داد: شهروندان و ساکنان روستا‌ها می‌توانند اتفاقات و انشعابات غیرمجاز را به سامانه ۱۲۲ اطلاع دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->